Comanda coroane de flori dupa pret:     sub 100 lei     intre 100 si 200 lei     intre 200 si 300 lei     peste 300 lei        Informatii despre coroane         Contact

Preturi coroane flori funerare


Pentru a realiza o coroana de flori trebuie luate in calcul toate elementele care stau la baza constructiei aranjametnului floral, pornind de la pretul unui fir din fiecare floare in parte, la care se adauga suportul de brad, colacul de stuf, precum si costurile diverse, din care fac parte betele suport, sarmele, panglica etc. La toata lucrarea se va adauga si manopera atelierului care realizeaza aranjamentul floral.

Pretul florilor variaza si el in functie de sezon sau de soiul ales. In mod normal cele mai ieftine flori sunt garoafele, iar cele mai scumpe sunt trandafirii, pretul pe fir fiind intre 0,5 euro si 2-3 euro. In functie de densitatea si suprafata de acoperire florala in aranjament, costul florilor poate varia intre 100 lei si 500 lei.

Cat costa o coroana de flori? Preturi jerbe si coroane funerare!

In mod normal, coroanele de flori pot fi realizate pe diferite categorii de pret, in functie de suma de bani de care dispune clientul, deoarece tipurile de flori alese si densitatea acestora permit aranjamente flexibile. Cele mai ieftine coroane nu pot costa sub 100 lei, in timp ce cele mai scumpe pot ajunge si la pretul de 1000 lei. Spre exemplu, o coroana din garoafe (50-60 de fire) costa in medie 150 lei, o coroana din crini si crizanteme (50 de fire) costa in medie 250-300 lei, iar o coroana din trandafiri (50 fire) costa peste 450 lei.

De unde cumperi coroane de flori funerare?

Florariile de lux sau atelierele specializate de servicii pentru pompe funebre pot realiza diverse tipuri de aranjamente funerare, fie ca este vorba despre coroane flori, jerbe funerare sau buchete de flori. Daca vreti sa mergeti la o astfel de florarie, este bine sa alegeti una de incredere, cu experienta in domeniu, care sa lucreze corect, dar sa fie si bine aprovizionata, pentru a avea toate florile pe care le doriti la preturi accesibile.

Daca mergeti la o florarie specializata, este nevoie sa achitati un avans la plasarea comenzii, iar coroana funerara este data in lucru urmand sa fie gata a doua zi cand veti merge sa o ridicati. Tot atunci veti plati si restul de bani din pretul coroanei de flori comandate. O varianta mai simpla decat sa mergeti la florariile specializate este sa plasati comanda online de coroane de flori, in care alegeti de pe site coroana de flori dorita, configurati dimensiunile coroanei funerare, alegeti ce scrie pe panglica coroanei, iar livrarea se face direct la adresa dvs. In acest caz pretul este mult mai mic si plata se poate face intergral la livrare.

Cumpara de pe Coroane Flori.ro!

Noi preluam comenzi on-line si realizam orice model de coroane funerare cu livrare in Bucuresti in doar cateva ore! Alege de pe site un model de coroana de flori dorit, sau suna-ne pentru a realiza o jerba funerara sau o coroana personalizata! Oferim cele mai bune preturi la coroane flori funerare de pe piata si livrare gratuita oriunde in Bucuresti!

de ce sa comanzi online?
livram gratuit la domiciliu
avem preturi de producator,
mai ieftin decat in orice florarie
livrare urgenta, in maxim 6 ore
acceptam plata la livrare,
nu trebuie platit nimic in avans
detalii despre plata si livrare

mai multe despre CoroaneFlori.ro

ai nevoie de ajutor?
Iti stam la dispozitie nonstop pentru comenzi pe site
CUMPARA COROANE FUNERARE


Home  |  Comanda coroane funerare  |  Despre noi  |  Informatii plata si livrare  |  Parteneri  |  Brazi Craciun  |  ANPC  |  Recomandari  |  Contact

Coroane Flori.ro - Cele mai bune preturi garantat pentru coroane de flori si jerbe funerare in Bucuresti! Livrare gratis la domiciliu in doar cateva ore!
Alege de pe site jerba funerara sau coroana de flori dorita si comanda online sau suna-ne pentru coroane de flori personalizate la comanda!

copyright © Coroane Flori.ro | Developed by HTD  |  Coroane funerare YouTube  |  Coroane funerare Facebook